Nieuwsberichten over Skyline Next Level wonen

Sluitstuk SkylineAan de voet van de toren van Skyline Next bouwen Portaal en Era Contour 13 eengezinswoningen: Skyline Next Level. 1 oktober zijn we gestopt met de verkoop van Skyline Next Level. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Was je er 1 oktober niet bij?

Sluitingsdatum 14 oktoberDe inschrijfperiode loopt tot 14 oktober. Zijn er meer inschrijvers dan woningen? Dan gaan we 14 oktober loten. Direct daarna zullen de eerste gesprekken met onze makelaars worden ingepland. Wacht dus niet te lang.

 

Stad en betaalbaar wonenHoud je van de dynamiek van de stad, maar woon je liever in een huis dan in een appartement? Dan is Skyline Next Level echt iets voor jou!

Skyline Next Level in het kort:

  • 5 minuten fietsen naar de binnenstad
  • 2 of 3 slaapkamers
  • Vide en open trap
  • Mogelijkheid eigen parkeerplaats
  • Grenzend aan openbaar groen

Jouw volgende stap? Wacht niet te lang…We bouwen maar 13 huizen, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Kom 1 oktober naar de start verkoop. Onder het genot van heerlijke hapjes en een verfrissend drankje vertellen we je alles over jouw mogelijkheden!

Voorinschrijving Skyline Next Level van start

Skyline Next Level gaat half september in verkoop. Tot nu toe zijn alle Skyline projecten snel uitverkocht. Wil je niet misgrijpen? Dan kun je dat nu je interesse al kenbaar maken. Hoe? Laat je gegevens achter bij onze makelaars.

Zodra we in verkoop gaan, worden alle voorinschrijvers hiervoor uitgenodigd.

Skyline Next Level

De huizen hebben twee verdiepingen en twee of drie slaapkamers. De ruimte is slim ingedeeld. Er is een vide voor extra lichtinval en alle huizen hebben een kleine eigen buitenruimte. Je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren, want je hebt een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.

ToplocatieSkyline Next Level ligt in de trendy woonwijk Nieuw Leyden. 5 minuten fietsen van de binnenstad. Ook zit je in een mum van tijd op de snelweg naar je werk, het vliegveld of het strand. Een toplocatie!