Stads en betaalbaar wonen in Leiden

Hou je van de dynamiek van de stad, maar woon je liever in een huis dan in een appartement? En ben je stiekem ook een beetje verliefd op de gezellige sfeer van Nieuw Leyden? Dan heb je geluk. Aan de voet van de trendy woontorens van Skyline Next bouwt Portaal nog 13 compacte woningen van circa 90m2. Met deze allerlaatste fase is Skyline Next compleet en sluiten we dit prachtige project af.
 
 

Zie de wolken, voel de stad

Alle woningen bestaan uit twee verdiepingen. Je hebt daarbij de keus uit twee of drie slaapkamers die je natuurlijk ook als werkruimte kunt gebruiken. Opvallend kenmerk is de lichtinval van boven. Een vide, een open trap en een lichtkoepel in het dak zorgen voor een gevoel van licht en ruimte in de woonkamer. En kijk je naar boven dan zie je de prachtigste wolkenluchten voorbij komen. Zo is buiten altijd dichtbij. De buitenruimte is beperkt, maar je kunt wel gebruik maken van het gemeenschappelijke groen aan de voorzijde.
 

Informatie aanvragen

Jonge stellen, startende woningzoekers, alleenstaanden met een of twee kinderen: Skyline Next Level is voor veel stadsbewoners geschikt. Ben je geïnteresseerd in een woning van Skyline Next Level? Neem dan contact op met ons makelaarsteam. Onze makelaars kunnen je alles vertellen over het project. Op basis van de plattegronden laten ze zien wat jouw mogelijkheden zijn.
 

Overzicht

Twee woningtypes (al dan niet gespiegeld)
Twee woonlagen
Circa 90m2
Keuze uit 2 of 3 slaapkamers
Lichtinval van boven door een vide, open trap en lichtkoepel
Mogelijkheid tot eigen parkeerplaats op afgesloten binnenterrein
Buitenberging
Beperkte buitenruimte, gebruik van gezamenlijk groen aan de voorzijde
Tussen de woontorens van Skyline Next en 50KV
 

Uniek voor Leiden

De eengezinswoningen van Skyline Next Level vormen het sluitstuk van de Skyline projecten. Speelse elementen en slimme plattegronden maken de eengezinswoningen comfortabel en compleet. Rustig gelegen en toch dichtbij de binnenstad. Ik denk uniek voor Leiden.
 

Een complete comfortabele eengezinswoning op 5 minuten fietsen van de historische binnenstad van Leiden. Betaalbaar en met de mogelijkheid tot een eigen parkeerplek voor de deur. Skyline Next Level maakt deze droom waar.